Demet Akalın ve Seren Serengil arasında 'mayo' polemiği: Başkası olma kendin ol

Demet Akalın ve Seren Serengil arasında 'mayo' polemiği: Başkası olma kendin ol
Magazin dünyasında yeni bir tartışma alevlendi. Yeni şarkısı için beyaz mayoyla poz veren Demet Akalın'a, Seren Serengil'den "Başkası olma kendin ol" eleştirisi geldi. Serengil'in bu yorumuna sinirlenen Akalın, "İnanılır gibi değilsin. Yıllar önce bu mayoyu sen göndermiştin. Arkadaşlık, dostluk bu değil günah yıllara" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü pop şarkıcı Demet Akalın, 25 Temmuz'da yayınlanacak "Aferin Bana" adlı şarkısı için beyaz bir mayo giyerek kamera karşısına geçti. Sarı saçları ve fit haliyle dikkat çeken Akalın'ın bu pozu, Seren Serengil tarafından kendisine benzetildi ve tartışma başlatıldı.

Yeni Prodgfdgje

Seren Serengil, Akalın'ın mayolu fotoğrafını kendi daha önce giydiği mayoyla yan yana getirerek, "Hangisi Demet Akalın, hangisi Seren Serengil? Bugünün kaosu. Ben olmazsam magazin dünyası içerik bulamıyor. Kendin ol, başkası olma, böyle çok daha güzelsin," dedi.

G S6 13 L Ws A A Z D Tz

'İNANILIR GİBİ DEĞİLSİN'

Akalın, Serengil'in bu sözlerine kayıtsız kalmadı. Çekimde giydiği mayonun yıllar önce Seren Serengil tarafından kendisine gönderildiğini belirten Akalın, "İnanılır gibi değilsin. Sen bu değilsin. Yıllar önce bana gönderdiğin mayo serisi çok soruldu. 'Arkadaşıma çok yakışmış' de geç. Seren, bu sen değilsin. Sen her zaman bana 'Zayıfla, iyi ol' derdin. Arkadaşlık, dostluk bu değil, yılların hatırı var," ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.