Demet Akalın'dan kiracı isyanı: '2,5 senedir 5 bine oturuyor, ne yapmalıyım?'

Demet Akalın'dan kiracı isyanı: '2,5 senedir 5 bine oturuyor, ne yapmalıyım?'
Ev kiralarıyla ilgili son gelişmeler, sosyal medyanın gündemine geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kiracısının ödediği kira bedeli hakkında yaptığı yorumlarla yeniden ilgi odağı oldu.

Kirada yüzde 25 artış sınırının kaldırılmasının ardından, kira artışları yeniden 12 aylık ortalama enflasyon oranına göre hesaplanacak. Bu değişiklik, sosyal medya platformlarında önemli bir başlık haline geldi.

Daha önce kiracısıyla yaşadığı problemler nedeniyle eleştirilerde bulunan şarkıcı Demet Akalın, konuya tekrardan katıldı.

'SATIN KURTULUN'

Demet Akalın, sosyal medyada bir kullanıcının “bedavacı kiracılar" yorumu üzerine, "İki yıldır bedavaya oturduğunuzu düşünün, bedavacı kiracılar" sözlerini görünce dayanamadı ve "Ne yapacağım ben mesela? 2,5 senedir 5 bine oturuyor, 30 binlik bir oda bir salonda ne yapmalıyım?" diye sordu. Bir sosyal medya kullanıcısı ise "Satın kurtulun" yanıtını verdi. Akalın ise bu yoruma, "E alana da yazık" şeklinde karşılık verdi.

5 BİN LİRA KİRA TEPKİSİ

Geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın, kiracısının düşük kira bedeli hakkında tepkisini dile getirmişti. Akalın, "Adam 5 bin liraya oturuyor ya, 5 bin! 5 bin liraya 3-4 kişi bir yere gidiyorsun, yemek parası. Ama ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.