Denden Grubu’ndan Şebnem Ferah'a çağrı: Sahnelere geri dön

Denden Grubu’ndan Şebnem Ferah'a çağrı: Sahnelere geri dön
Rock grubu Denden, uzun süredir sahnelerden uzak olan Şebnem Ferah'a sahnelere dönmesi için çağrıda bulundu. Denden, Ferah’a seslenerek, "Seni özledik, sahnelere geri dön" dedi.

Rock grubu Denden, şarkıcı Şebnem Ferah'ın sahnelere dönmesi için sosyal medya hesabından anket yaptı. Grubun takipçilerine, “En çok kimin canlı performansını özlediniz” sorusu yöneltildi. Ankete katılanlar "Şebnem Ferah" yanıtını verdi. 

Sonuç üzerine grup adına değerlendirmede bulunan Grup Şefi Eren Yaşar, "Biz de Şebnem Ferah'ı çok özledik. Onun canlı performansını yeniden dinlemeyi çok istiyoruz. O gerçek anlamda Türk Rock'ın kraliçesi. Hak ettiği tacın gereği olarak, bizi daha fazla kendisinden mahrum etmemesini istiyoruz. Yakında biz de Şebnem şarkılarından oluşan medley-coverımızı yayınlayacağız" dedi.

İMZA KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Ferah'ın geçen günlerde sahneye çıkması için kendisine yapılan 2 milyon dolarlık teklifi reddettiği iddia edildi. Ferah'ın uzun süre sahnelerden uzak olması nedeniyle dinleyicileri çeşitli kampanyalarla çağrıda bulunuyor.

Bazı Ferah hayranları, Change.org'ta imza kampanyası düzenleyerek, Ferah'a yeni albüm çalışması yapması ve sahneye çıkması çağrısında bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.