Deniz Uğur apar topar ameliyata alındı! Sevenlerinden dua istedi

Deniz Uğur apar topar ameliyata alındı! Sevenlerinden dua istedi
Son zamanlarda eski eşi Reha Muhtar ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Deniz Uğur, apar topar ameliyata alındı. Daha önce meme kanserini yenen Deniz Uğur, sevenlerinden dua istedi.

Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı karekterle büyük çıkış yakalayan, Sahte Prenses, Zalim İstanbul, Bir Deli Sevda ve Yağmur Zamanı gibi birçok başarılı projede yer alan Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar ile yaşadığı velayet sorunlarıyla sık sık gündeme geliyordu.

denizzz.jpg

Geçtiğimiz yıllarda meme kanserini yenen başaran oyuncu Deniz Uğur'dan üzen bir haber geldi. Uğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vücudunda bir süredir olan ve takibi yapılan kistin son 1.5 yıl içinde aniden büyüdüğünü ve kitlenin artık masum olmadığını açıklamıştı.

ekran-resmi-2024-10-02-12-14-50.png

DUA İSTEDİ

Bugün açık ameliyata alınacağını söyleyen Deniz Uğur, sevenlerinden de dua istedi. Uğur 'Çok güvendiğim hekimlerim beni açık ameliyata alacak ve her şeyi anlayacağız. İyi huylu çıkmasını, çarçabuk iyileşmeyi ve son 1.5 yılda yaşadığım üzüntülerin bir daha tekrarı olmamasını rabbimden diliyorum. 3 gün boyunca şifa dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Allah bundan böyle evlatlarım ve ailemle birlikte huzurumun daim olmasını nasip etsin inşallah. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.' dedi.

poyraz.jpg

2011'de iki göğsünde tümör tespit edilen Deniz Uğur, geçirdiği operasyon ve tedavilerin ardından meme kanserini yenmiş ve sağlığına kavuşarak hayatına kaldığı yerden devam etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.