Derya Uluğ’a hırsızlık şoku: 600 bin liralık mücevherleri çalındı

Derya Uluğ’a hırsızlık şoku: 600 bin liralık mücevherleri çalındı
Derya Uluğ, geçtiğimiz gün sahnede rahatsızlanmasının ardından yeni bir talihsizlikle gündeme geldi. Uluğ'un, Amsterdam konseri dönüşünde 600 bin lira değerindeki takıları çalındı.

Hollanda'da konser veren şarkıcı Derya Uluğ, İstanbul’a döndüğünde havalimanında bavulunu teslim aldı. Ancak evine geldiğinde mücevherlerinin bulunduğu takı kutusunun boş olduğunu gördü.

Takılarının çalındığını anlayan Uluğ, ilgili makamlara şikayette bulundu. Mücevherlerin değerinin ise 600 bin lira olduğu açıklandı.

Whatsapp Image 2024 06 21 At 09.56.42

Hürriyet'te yer alan habere göre; şarkıcı yaptığı açıklamada, “Amsterdam’a konsere gittim. Dönüşte uçağa binmeden önce bagajımı teslim ettim. İstanbul’da bavulumu açtığımda, takı kutumu açık şekilde buldum. Değerli takılarım çalınmış. Gitti hepsi. Gerekli başvuruları yaptım. Bundan sonra değerli eşyalarımı yanımdan ayırmayacağım. Çok üzüldüm" dedi. 

'TEK TESELLİM BU OLDU'

Bavulunda bulunan ikinci takı kutusunun hırsızlar tarafından fark edilmediğini belirten Uluğ, içindeki ziynet eşyalarıyla ilgili olarak "Tek tesellim bu oldu" açıklamasında bulundu.

Rahatsızlandığı için konserlerini de erteleyen Derya Uluğ “Bu ara ciddi nazar ve göz var. Geçen haftadan beri talihsizlikler peşimi bırakmıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.