Dilan Çiçek Deniz'den "Çıplaklık" eleştirisine yanıt!

Dilan Çiçek Deniz'den
Cannesi Film Festivali'ndeki transparan elbisesiyle dikkatleri çeken Dilan Çiçek Deniz, Esra Dermancıoğlu'nun "Çıplaklık" eleştirisine yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in transparan kıyafeti sosyal medyaya damga vurmuştu. Deniz, kırmızı halıdaki stiliyle  övgü aldığı kadar, eleştiri de aldı. Eleştiren ünlü isimler arasında, oyuncu Esra Demancıoğlu da vardı. Dermancıoğlu, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Cannes’da benim olmam lazımdı. Çünkü dillerini biliyorum. Gitmem için estetik mi olmam lazımdı? Keşke çıplak yürüyüşler dışında iletişim kuracak birileri gitseydi Utandım, onların adına da utandım." sözlerine yer verdi. Esra Dermancıoğlu'nun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu haklı bulanlar kadar, "Seni neden ilgilendiriyor" diyenler olmuştu.

L 9 P F Re4K Um Eyn0 Sgk F Ca Q

Cannes'dan ayağının tozuyla dönen Dilan Çiçek Deniz, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Dermancıoğlu'nun eleştirisinin sorulması üzerine ise; "Çok çok ayıp! Zamanımıza yazık, konuşmamıza gerek yok. Ben nasıl istediğimi giymekte özgürsem, insanlarda beni eleştirebilir. Ama benim tercihlerime saldırmak ve bunu çıplaklığa indirmek bambaşka." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.