Dilan Çıtak babasını sildi ama mirastan vazgeçmedi! 'Sonuna kadar hakkımı arayacağım'

Dilan Çıtak babasını sildi ama mirastan vazgeçmedi! 'Sonuna kadar hakkımı arayacağım'
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, hem özel hayatındaki çalkantılar hem de babasıyla yaşadığı miras gerilimiyle gündeme oturdu. Çıtak miras gündemiyle ilgili ”Ancak miras haktır, sonuna kadar hakkımı arayacağım” dedi.

Uçakta kedisini kutusundan çıkardığı için hostesle tartışmaya giren Dilan Çıtak Tatlıses, olayın ardından hakkında işlem yapmaya gelen polis memuruyla da karşı karşıya gelmişti. Yaşanan bu olaylar, Dilan Çıtak'ı yeniden manşetlere taşıdı.

"MİRAS HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM"

Gündemden düşmeyen ve uzun süredir babası İbrahim Tatlıses ile sorunlar yaşayan Dilan Çıtak, “Tatlıses” soyadını kullanmayı bırakmasına rağmen, mirastan vazgeçmeyeceğini belirtti.

Aramızda Kalmasın programında yaptığı açıklamada, “Bu durum maddi bir beklenti ya da plan değil. Ancak miras haktır, sonuna kadar hakkımı arayacağım” dedi. Babasıyla kültürel farklılıklar yaşadığını vurgulayan Dilan, “Kendi kültürümle babamın kültürü uyuşmadı” ifadelerini kullandı.

1494749.webp

İBRAHİM TATLISES SESSİZ KALDI

Önceki gün bir basın toplantısına katılan İbrahim Tatlıses, kızının uçakta yaşadığı olayla ilgili sorular karşısında yorum yapmaktan kaçınarak sessizliğini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.