Dilan Polat 'Artık yapmayacağım' demişti aynı şeyi yine yaptı!

Dilan Polat  'Artık yapmayacağım' demişti aynı şeyi yine yaptı!
Dilan Polat ve eşi Engin Polat, "vergi kanununa muhalefet" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında adliyede ifade verdi. Adliyede story paylaşan Dilan Polat adliyeden çıktıktan sonra da arabada paylaşımlarına devam etti Eşinin uyarılarına aldırış etmedi

Tahliye olduktan sonra sosyal medyada eskisi gibi paylaşım yapmayacağını söyleyip her dakikasını yeniden paylaşmaya başlayan Dilan Polat ve eşi Engin Polat vergi kanununa muhalefet" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı. Adliyeye gittiği anlar bile sosyal medya hesabından saniye saniye paylaşan Dilan Polat adliyeden ayrılır ayrılmaz 'Artık yapmayacağım' dediği şeyi yine yaptı.

dilamdf.jpg

'ARTIK YAPMAYACAĞIM' DEMİŞTİ...

Eşi Engin Polat'ın tahliye olduğu gün enerci şarkısıyla story atan ve büyük tepkiler sonrası 'Yanlış yaptım yapmayacağım artık' dediği paylaşımı yeniden güncelledi.

dilannf.jpg

Adliye çıkışı eve giderken arabada paylaşımlarına devam eden Dilan Polat enerci şarkısını açıp eğlendi. Engin Polat ise eşini 'ömrümü yedin kapat' diyerek uyardı.Dilan Polat, eşi Engin'in uyarılarına aldırış etmeden paylaşım yapmaya devam etti.

polatt.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.