Dilan Polat dava öncesi eşi Engin Polat'ı ziyaret etti!

Dilan Polat dava öncesi eşi Engin Polat'ı ziyaret etti!
Kara para aklama ve  vergi kaçırma suçlarından yargılanan fenomen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edilmişti.  Dilan Polat, yarın başlayacak dava öncesinde tutuklu bulunan eşi Engin Polat'ı cezaevinde ziyaret etti.

Sosyal medya fenomenlerinin kara para aklama ve örgüt kurma gibi suçlamalarla yargılandığı davalarda ilk duruşmalar bu hafta görülmeye başlanacak. Yargılanacak isimler arasında Dilan Polat ve Engin Polat var.

Dilan Polat, soruşturmaya ilişkin hazırlanan MASAK raporu sonrası avukatının başvurusu üzerine tahliye edilmişti.Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 28 şüpheli hakkında açılan dava yarın görülmeye başlayacak.

Polatlar hakkında hazırlanan iddianamede suç işlemek için örgüt kurma ve yönetme, kara para aklama gibi suçlardan 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

PolattttDilan Polat, dava öncesinde bugün tutuklu bulunan eşi Engin Polat’i ziyaret etti. Dilan Polat’ın cezaevinde kayınpederi Sezgin Polat’la da görüştüğü öğrenildi. Polat, ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakıp cezaevinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.