Dilan Polat geçim derdine düştü! Lüks araçlar ve şirketler ne oldu? Tek tek yanıtladı!

Geçtiğimiz ay tahliye edilen Dilan Polat, sosyal medyada paylaşım yapmaya başladı. Cezaevinden çıktıktan sonra rutin hayatına devam eden Polat'ın geçimini nasıl sağladığı ve lüks araçlarını geri alıp almadığı ise merak konusu oldu. Açık açık yanıtladı.

Kara para aklama, vergi kaçırma suçlarından yargılanan fenomen Dilan Polat ve Engin Polat çifti kısa süre önce tahliye edilmişti. Cezaevinden çıktıktan sonra hemen eski hayatına dönen ve paylaşımlar yapmaya başlayan Dilan Polat, sosyal medyada takipçileriyle soru cevap yaptı.

Cezaevinden çıktıktan sonra açıklama yaparak ailesi ile vakit geçireceğini söyleyen Dilan Polat, kısa süre içerisinde sosyal medya paylaşımlarına başladı. Takipçilerinin sorularına cevap veren Polat, açıklamlarıyla dikkat çekti.

dsakffd.jpg

'HER ŞEYİ GERİ ALABİLDİNİZ Mİ?'

Dilan Polat 'Size ait olan her şeyi geri alabildiniz mi?' sorusuna açık açık yanıt verdi. Polat; 'Bize ait olan hiçbir şeyi alamadık. Mahkeme sürecimiz, yargılama aşaması devam ediyor. Adalete güveniyoruz. Bu soru çok geliyor. Arabalarımız, araçlarımız biz de değil. Devletin bünyesinde hepsi. Şirketlerimiz de aynı şekilde devletin bünyesinde. Bilmiyorum bir şekilde geçim nasıl olacak bilmiyorum. Hiç bir fikrim yok. Allah büyüktür çıktık ya bu bizim için her şeye bedel.' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.