Dilan Polat'ın yakın arkadaşı kilolarca altın takıp gösteriş yaptı! Eleştiri yağmuruna tutuldu!

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı kilolarca altın takıp gösteriş yaptı! Eleştiri yağmuruna tutuldu!
Fenomen Dilan Polat'a yakınlığıyla tanınan ve daha önce hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla dava açılan fenomen Nevra Bilem, kilolarca altın takarak dostu düşmanı çatlattı.

Sosyal medya hatırı sayılır bir takipçi  sayısına sahip olan ve altınlara olan düşkünlüğüyle bilinen Nevra Bilem gösterişli videosuyla yine gündem oldu. Dilan Polat'ın da arkadaşı olan Bilem hakkında geçtiğimiz sene dolandırıcılık iddiasıyla dava açılmıştı. 

Nevraaaa

Eşi ve çocuklarıyla arabada video çeken Bilem, altın kemer, kilolarca ağırlığından altın kolyesi, bilezikleri ve yüzükleriyle görenlerin ağzını açık bıraktı. Altınlarını göstermek için araba kullanırken emniyet kemeri takmayan Bilem'e tepki yağdı. "Görgüsüzlük seviyesi inanılmaz" yorumlarına kulak asmayan fenomen, altınlarıyla bol bol fotoğraf ve video çekmeyi ihmal etmedi.

Yorummm-1

DOLANDIRICILIK İDDİASIYLA DAVALARI VAR

Öte yandan, geçtiğimiz sene Nevra Bilem tarafından bedava tatil bahanesiyle devre mülk satma yoluyla dolandırıldıklarını ileri süren birçok vatandaşa suç duyurusunda bulunmuştu. Bilem'in reklamını yaptığı mobilya markasından sipariş veren bir kişi de paranın fenomenin bir aile üyesinin hesabına gönderildiğini fark etmiş ve şikayetçi olmuştu.

Eee

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.