Diriliş Ertuğrul'un güzel oyuncusu Esra Bilgiç gönlünü bakın kime kaptırdı!

Diriliş Ertuğrul'un güzel oyuncusu Esra Bilgiç gönlünü bakın kime kaptırdı!
Futbolcu Gökhan Töre ile bir dönem evli olan Esra Bilgiç, son dönemde kariyeriyle gündeme geliyordu. Başarılı oyuncu bu kez aşk hayatıyla dikkatleri çekti. Esra Bilgiç'in gönlünü Faruk Sabancı'ya kaptırdığı ileri sürüldü.

'Diriliş Ertuğrul', 'Bir Umut Yeter', 'Ramo' ve 'Kanunsuz Topraklar' gibi birçok başarılı projede yer alan Esra Bilgiç özel hayatıyla gündeme geldi. Bir dönem futbolcu Gökhan Töre ile evli olan ve evliliğini sessiz sedasız noktalayan Bilgiç yeni aşka yelken açtı. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Esra Bilgiç'in gönlünü Faruk Sabancı'ya kaptırdı.

Esraa-1Yeni bir aşka yelken açan Esra Bilgiç ile Faruk Sabancı, ilk kez birlikte Çengelköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Baş başa akşam yemeği yiyen ikili, basın mensuplarını karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Esra Bilgiç ile Faruk Sabancı, aşk soruları karşısında sessiz kalırken sadece "Yemek yedik arkadaşlar, iyi akşamlar" demekle yetindi. Esra Bilgiç ile Faruk Sabancı daha sonra otomobillerine binip oradan ayrıldı.

Farukkk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.