Sessiz sedasız boşanmıştı! Yasak aşkıyla yakalandı!

Sessiz sedasız boşanmıştı! Yasak aşkıyla yakalandı!
Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz aylarda eşi Emir İçgören'den sessiz sedasız boşanmıştı. İçgören, boşanma sebepleri olarak gösterilen aşkı Ayşegül Kuru ile bir mekanda eğlenirken görüntülenince ne yapacağını bilemedi.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Zeynep Beşerler, 10 yıl önce Emir İçgören ile evlenmiş, 2016'da oğulları Kerem dünyaya gelmişti. Gözlerden uzak bir yaşam süren çiftten İçgören'in eşini aldatması gündeme bomba gibi düşmüş ardından ikili 10 yıllık evliliklerini noktalamışlardı. İkilinin boşanmasının nedeni olarak İçgören'in tasarımcı Ayşegül Kuru ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Zeynep Ve Eşi

Boşanmanın ardından ilk kez objektiflere takılan Emir İçgören, yasak aşkı Ayşegül Kuru ile yakalandı. Bebek'te bir mekanda arkadaşlarıyla eğlenen ikili, kameraları görünce ne yapacağını şaşırdı.

Yasak Aşk

ÇAREYİ SEVGİLİSİNİN YANINA GİTMEKTE BULDU

Bir süre mekanın dışında telefonla konuşan iş insanı, görüntülenmekten kurtulamayınca çareyi tekrar sevgilisinin yanına gitmekte buldu. Kameralardan rahatsız olan ikili, eğlenceye mekanın iç kısmında devam etti. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.