Epeydir ortalarda yoktu! Arda Kural, Esra Ezmeci'de ortaya çıktı! Yeni mesleğini açıkladı!

Epeydir ortalarda yoktu! Arda Kural, Esra Ezmeci'de ortaya çıktı! Yeni mesleğini açıkladı!
'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, bir süre sağlık sorunlarıyla mücadele etmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan Arda Kural, Esra Ezmeci'nin programına konuk oldu. Kural 'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' diyerek yeni mesleğini anlattı. İşte detaylar...

2000'li yılların başında  yıldızı parlayan 'Eyvah Kızım Büyüdü' , 'Emret Komutanım' gibi dizilerde rol aldı. Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden ünlü oyuncu, şimdilerde sıkıntılı günlerini geride bıraktı. Ekranlardan uzak sakin bir yaşam süren Kural, Esra Ezmeci'nin YouTube programına katıldı.

Yaşadığı sıkıntılı günlerini anlatan Kural setlere geri dönmek istemediğini söyleyerek 'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' dedi. Madencilikle ilgilendiğini söyleyen Kural 'Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi' diyerek konuştu.

Kurallşl

Bunların büyük işler olduğunu söyleyen Arda Kural kendisini 5 yıl sonra yurt dışına elmas ticareti yapıyorken ya da altın tüccarı olmuşken görebileceğini de ekledi. 

Kural'ın son haline ise sosyal medyada yorum yağdı. Ünlü isme 'çok doğru konuşuyor', 'yaşlanmış', 'hâlâ yakışıklı' gibi yorumlar yapıldı.

Ardaaa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.