Erkan Petekkaya İran yapımı 'One Way Ticket' dizisinde

Erkan Petekkaya İran yapımı 'One Way Ticket' dizisinde
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, yoğun çalışma temposu içinde yeni projelere adım atmaya devam ediyor. Son olarak İran yapımı "One Way Ticket" adlı dijital dizide rol alacak olan Petekkaya, setten sete koşacak.

İki yıl önce İranlı yönetmen Pouria Heidary Oureh ile anlaşan Petekkaya, hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği bu 8 bölümlük dizide Türk istihbaratçı Levent karakterini canlandıracak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin görüntü yönetmenliğini Salar Ardestani yapacak. İnsan kaçakçılığı konusunu ele alan dizinin çekimleri pazartesi günü başlayacak ve Petekkaya’nın sahneleri büyük bir merakla bekleniyor.

1580077

İKİ DİZİDE DAHA ROL ALACAK

Petekkaya’nın projeleri bununla sınırlı değil. TRT Tabii’nin "Yankı" kod adlı dizisinde Teoman karakterine hayat verecek olan oyuncu, yaz sonunda da Adana’da çekilecek olan "Yasak Aşk" dizisi için kamera karşısına geçecek.

Daha önce "Beyaz Gelincik" ve "Dila Hanım" gibi başarılı yapımlarda rol aldığı Adana’ya dönecek olan Petekkaya, Tims&B imzalı bu yeni dizide başrol oynayacak.

"Yasak Aşk" dizisinin senaryosunu Ayfer Tunç yazarken, dizinin yönetmeni ve Petekkaya’nın partneri henüz açıklanmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.