Erşan Kuneri ikinci sezonuyla dönüyor

Erşan Kuneri ikinci sezonuyla dönüyor
Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonuyla geri dönüyor. Netflix Türkiye dizinin yeni sezon tarihini 10 Ekim olarak açıkladı.

Bir süredir çekimleri devam eden Cem Yılmaz'ın yaratıcılığını üstlendiği Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunu 10 Ekim'de Netflix Türkiye'de yayınlanacak.

Dizi, "1970'li yıllarda videonun (VHS kasetlerin) yaygınlaşmasıyla birlikte yetişkin sinema izleyicisinin tercihinin özellikle erotik filmlere doğru kayması nedeniyle seyircisini kaybeden yerli sinema sektörünün 1974- 1980 yılları arasını kapsayan ve Yeşilçam Seks Furyası olarak anılan döneminde Erotik film yapmış bir yönetmen olan Erşan Kuneri'nin hikayesini merkeze alıyor.

Netflix Türkiye'nin resmi X hesabından dizinin yeni sezonundan kısa bir tanıtım "Filmciliğe adanmış bir hayat" notuyla paylaşıldı.

İlk olarak GORA filminde sahneye çıkan Erşan Kuneri'nin 8 bölümden oluşan ilk sezonunda karakterin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıkları anlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.