Ersay Üner'den bomba itiraf! "Benim de bir Dilber'im vardı"

Ersay Üner'den bomba itiraf!
Başarılı sanatçı Ersay Üner, katıldığı bir YouTube programında bomba bir itirafta bulundu. Üner, samimi itirafında "Benim de bir Dilber'im vardı" dedi.

Yaptığı hit şarkılarla adından sıkça söz ettiren Ersay Üner, bomba bir itirafla gündeme geldi. Üner, gazeteci Serhat Tekin'in YouTube kanalına konuk oldu. Kariyerinin başında gazino ve pavyonlarda çalışan Ersay Üner, o yıllarda yaşadığı bir aşka dair itirafta bulundu.

Ersay Uner 780X470

Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren “İnci Taneleri”nde Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı, pavyonda çalışan ‘Dilber’ karakteri danslarıyla gündem olmuştu. Tekin, Üner’e, 'Kariyerinizin başında pavyonlarda çalıştınız. Sizin hiç ‘İnci Taneleri’ndeki gibi bir Dilber’iniz var mıydı?' sorusunu sordu.

65Bbec532A7F777Ba0F51E61

"BENİMKİ PLATONİKTİ"

Üner, “Vardı. Ama benimki platonikti. O şarkı söylüyordu. Hiç açılamadım. Ama ne kadar güzel duygular bunlar. Herkesin bir platoniği vardır.” Bir süredir kalbinin boş olduğunu söyleyenÜner,  'Evlilikten korkuyor musunuz?' sorusuna ise “Korkmuyorum. Evlilik, boşanma, bunları yaşarsın biter. İşime sekte vurur diye evlilikten kaçmam. Öyle bakarsan yürümez zaten. Ben ilişki olayına şu anki aklımla başka şekilde bakıyorum. İki özgür insan olarak bakıyorum ilişkiye. Normal hayatlar idame edilirken, baş başayken keyifli vakit geçiriyorsan tamam. Onun harici tamamen karmaşa" diyerek yanıt verdi.

Üner'in  "Benim de bir Dilber'im vardı" itirafı ise kısa süre içerisinde sosyal medyada ses getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.