Eşinin sözleri Pelin Akil'i hayli sinirlendirdi!

Eşinin sözleri Pelin Akil'i hayli sinirlendirdi!
Geçtiğimiz günlerde boşanma iddialarıyla gündeme gelen Pelin Akil ve eşi Anıl Altan birlikte kameraların karşısına çıktı.  Pelin Akil'in açıklamaları ve eşine tepkileri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Oyuncu çift Anıl Altan ve Pelin Akil, son dönemde boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti. Pelin Akil bu iddilara yanıt olarak, "Her şey ortada. Boşanma gibi bir durumumuz yok şu an" demiş ve Akil'in bu sözleri sosyal medyada hayli konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun"şu an" ifadesini kullanması dikkatleri çekmiş ve hayranları için tatmin edici bir açıklama olmamıştı.

O SÖZLER SİNİRLENDİRDİ

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift, bir davete katıldarak Magazin Burada muhabirinin sorularını yanıtlamıştı. Röportajda Pelin Akil'in eşi Anıl Altan'ın her sözüne tepki göstermesi "Bu çift neden gergin?" sorusunu akıllara getirdi.

Pelinnn-1

Anıl Altan konuşmada "Ev işlerine yardımcı oluyorum" deyince Akil ise "Neye oluyorsun ya kıyafetini olduğu yere bırakıyorsun. Neden doğru konuşmuyorsun. Çocuklara çok iyi babalık yapıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bu görüntü sosyal medyada hayli konuşulurken, akıllara "Evlilikte kriz devam mı ediyor?" sorusunu getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.