Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden meslektaşlarını topa tuttu!

Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden meslektaşlarını topa tuttu!
Cannes'e giden Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, tarzlarıyla epey ses getirdi. Oyuncu Esra Dermancıoğlu ise meslektaşlarını eleştiri yağmuruna tuttu.

Ülkemizin birçok gözde oyuncusu Cannes Film Festivali'nde katıldı. Bu isimler arasında Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz gibi başarılı oyuncular yer alıyordu. Festivaldeki tarzlarıyla da gündem olan ünlü isimlere meslektaşları Esra Dermancıoğlu'ndan sert tepki geldi.

Cannes Film Festivali'ne giden Türk oyuncuların cesur seçimleri ve pozları günlerdir konuşulurken, "Fatmagül'ün Suçu Ne?"  dizisinde canlandırdığı fettan yenge karekteriyle milyonların yakından tanıdığı Esra Dermancıoğlu, Cannes’a giden Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz gibi isimleri eleştiri yağmuruna tuttu.

Esra Dermancıoğkıuu

"UTANDIM ONLAR ADINA..."

Dermancıoğlu, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Cannes’da benim olmam lazımdı. Çünkü dillerini biliyorum. Gitmem için estetik mi olmam lazımdı? Keşke çıplak yürüyüşler dışında iletişim kuracak birileri gitseydi Utandım, onların adına da utandım." sözlerine yer verdi.

Esra Dermancıoğlu'nun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu haklı bulanlar kadar, "Seni neden ilgilendiriyor" diyenler oldu. Dermancıoğlu'na "Kadın meslektaşlarını kıskanman ve bu sözleri söylemen çirkin" eleştirileri geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.