'Euphoria' dizisi yeni sezonuyla geri dönüyor

'Euphoria' dizisi yeni sezonuyla geri dönüyor
Zendaya, Alexa Demie, Hunter Schafer ve Sydney Sweeney'nin başrollerini paylaştığı 'Euphoria' dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

Emmy ödüllü HBO dizisi 'Euphoria', uzun bir bekleyişin ardından üçüncü sezonunun çekimlerine başlamaya hazırlanıyor.

HBO'dan yapılan açıklamaya göre, ertelenen üçüncü sezonun prodüksiyonu Ocak 2025'te başlayacak ve dizinin tüm ana kadrosu geri dönecek.

Yeni Fgbxfghyjproje

Variety'nin haberine göre, HBO drama dizileri ve filmlerinin başkanı Francesca Orsi "Ocak ayında 'Euphoria'nın prodüksiyonuna başlamaya hazır olduğumuz için çok heyecanlıyım. Sam'le ve bu inanılmaz oyuncu kadrosuyla yaratıcı ortaklığımızdan daha mutlu olamazdık. 'Euphoria'nın bu yeni sezonunu hayranlar için hayata geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu. 

Orsi'nin açıklamaları, dizinin üçüncü sezonunun prodüksiyonunun ikinci sezonun yayınlanmasından neredeyse tam üç yıl sonra başlayacağını gösteriyor.

YENİ SEZON MART 2024'TE ERTELENMİŞTİ

HBO, yeni sezonun prodüksiyonunun Mart 2024'te ertelendiğini duyurmuştu. Gecikmenin nedenleri arasında 2023'teki yazarlar ve oyuncular grevi, dizinin oyuncularının artan popülerliği nedeniyle diğer projelere katılmaları yer alıyordu.

G S Tp3I7 X I A A4 Gdv

'Euphoria'nın ana kadrosunda Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Storm Reid, Alexa Demie ve Eric Dane bulunuyor. Yeni sezonun çekimlerine başlanacak olması, hayranları heyecanlandırıyor ve dizinin geri dönüşünü dört gözle bekliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.