'Evliliğimi bitiren isim Ebru Gündeş' demişti… Selin Kabaklı'nın sevgilisi evli çıktı!

'Evliliğimi bitiren isim Ebru Gündeş' demişti… Selin Kabaklı'nın sevgilisi evli çıktı!
Şarkıcı Ebru Gündeş ile geçtiğimiz şubat ayında nikah masasına oturan Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, "Ben evliyken, evliliğimi bitiren isim Ebru Gündeş’tir" sözleriyle gündem olmuştu. İş insanı Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açan Kabaklı'nın yeni sevgilisinin evli olduğu ortaya çıktı.

Selin Kabaklı, 2002 Best Model birincisi olarak dikkat çekmiş ve 2018 yılında evlendiği Murat Özdemir'den 2022 yılında boşanmıştı. Murat Özdemir, 2023 yılının sonlarına doğru Ebru Gündeş ile bir ilişkiye başlamış ve çift, şubat ayında Dubai'de evlenmişti.

Selin Kabaklı, "Söylemezsem Olmaz" programına yaptığı açıklamada, Ebru Gündeş’in evliliğini bitirdiğini öne sürerek gündeme gelmişti. Kabaklı, "Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamaz" diyerek Gündeş'e sitemde bulunmuş ve "Ben evliyken, evliliğimi bitiren isim Ebru Gündeş’tir" açıklamasıyla büyük yankı uyandırmıştı.

Whatsapp Image 2024 07 12 At 14.57.55

EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Selin Kabaklı, iş insanı Yasin Ersin ile yeni ilişkisini sosyal medyada duyurmuştu. Hürriyet'in haberine göre, Ersin'in evli olduğu ortaya çıktı. Yasin Ersin, konuyla ilgili açıklama yaparak, evliliğinin kağıt üzerinde devam ettiğini ve 17 aydır boşanma sürecinde olduğunu belirtti.

‘EVLİYİM AMA SADECE KAĞIT ÜSTÜNDE’

Hürriyet'e konuşan Ersin, “Selin Hanım’la 1.5 aydır tanışıyoruz. Güzel bir ilişkimiz var. Evlilik konusuyla ilgili belgelerim var. 2023’ün şubat ayında boşanma davasını bizzat açtım. Geçen hafta cuma günü yine bir duruşmamız vardı. 10’uncu ayda karşı tarafın tanıkları dinlenecek ve inşallah bu son mahkeme olacak. Evlilik denilen şey bir imza ise evet, evliyim ama sadece kâğıt üstünde. Birliktelik söz konusu dahi değil. Çocuğumun annesini 17 aydır çocuğun yanında bazen görüyorum" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.