Fahriye Evcen'in pastası sosyal medyanın diline düştü!

Fahriye Evcen'in pastası sosyal medyanın diline düştü!
Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, gün geçmiyor ki sosyal medyada konuşulmasın. 38'inci yaşını kutlayan Evcen'in aile temalı pastası sosyal medyada gündem oldu. Beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Türkiye'nin gözde çiftlerinden olan Fahriye Evcen ve oyuncu eşi Burak Özçivit, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.Her paylaşımı olay yaratan çift, bu kez de yeni yaşını kutlayan Fahriye Evcen'in doğum günü pastasıyla gündeme geldi. Doğum gününü aile arasında kutlayan Evcen'in devasa pastası hiç beğenilmedi.

Çalıkuşu dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen ve 2017 yılında dünyaevine giren çift, 2019 yılında oğulları Karan'ı kucaklarına almıştı.  2023'te de ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alan çift sık sık sosyal medyadan günlük yaşantılarına dair paylaşımlar yapıyor.

Evcenn

PASTASI DİKKAT ÇEKTİ

Son dönemde aile pozları ile sık sık gündeme gelen ünlü çift yaptıkları doğum günü kutlaması ile dikkatleri çekti. 38 yaşına giren Evcen'in  doğum günü pastası  sosyal medya ahalisinin dilline düştü.

Evcen, çocukları ile ve eşi ile paylaştığı fotoğrafına; "Hayatımın en anlamlı doğum günlerinden biriydi. Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, ve çok kalabalık ailem, hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum" notunu düştü.

Fahriyee

YORUM YAĞDI

Fahriye Evcen'in devasa aile temalı pastası sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isme; "Ben böyle bir şey görmedim", "Bu nasıl bir pasta?", "Bu nasıl bir zevksizlik" gibi yorumlar yapıldı.

Burakkkk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.