Fenomen Özlem Öz'ün Narin'in ardından yayınladığı video tepkilerin odağı oldu!

Fenomen Özlem Öz'ün Narin'in ardından yayınladığı video tepkilerin odağı oldu!
Fenomenlere yapılan soruşturma sonrası günlerce konuşlan fenomen Özlem Öz, ölümüyle tüm ülkeyi derinden yaralayan Narin Güran'la ilgili yayınladığı bir video tepki çekti. Kızıyla birlikte okulların açılacağına dair bir video yayınlayan Öz'e "Çocuk üzerinden bile prim kasıyorsunuz yazık" yorumu yapıldı.

Paylaşımlarından ve gösterişli hayatlarından dolayı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Özlem Öz, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardıından yayınlandığı video ile tepki çekti. 

KIZIYLA ÇEKTİĞİ VİDEOYU PAYLAŞTI

Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Özlem Öz, Türkiye'nin konuştuğu Narin'in ölümüne  dair bir paylaşım yaptı. İlk paylaşımlarında üzüntüsünü dile getiren fenomen Özlem Öz, daha sonra kızının okula başladığını gösterdiği bir videoyu yayınlayarak "Narin bugün hayatta olsaydı okula başlayacaktı" notunu düştü. Özlem Öz'ün paylaşımı kısa sürede tepki çekti ve "Çocuk üzerinden prim kasmaya çalışıyorsun" yorumları yapıldı.

Özlem Özzz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.