Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! Görenler şaştı kaldı!

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! Görenler şaştı kaldı!
Bir dönem felsefeyle olan ilgisiyle dikkatleri çeken ve Filozof Atakan lakabıyla bilinen Atakan Kayalar, yıllar sonra ortaya çıktı. Şimdilerde 15 yaşında olan Atakan, son hali hayli şaşırttı.

Konuşma tarzı, felsefeye olan ilgisi ve bilgisiyle dikkat çeken Filozof Atakan bir döneme damga vurmuştu. 5 ayda 250 felsefe kitabı okuyan Atakan Kayalar'ın son hali ortaya çıktı.

Atakannn

Atakan Kayalar 10 yaşında yken Türkiye'nin gündemine oturmuş ve uzun süre anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra ortaya çıktı. TGRT ekranlarında yer alan Yakup Sağlam ile Bugünden Yarına'ya konuk olan Atakan değişimiyle dikkat çekti. Şöhretin hayatını pek etkilemediğini belirten Atakan Kayalar, “Pek etkilemedi ama etkilediyse de olumlu yönde etkilemiştir. Biraz daha uzaktan daha farklı bir his ortaya çıktı diyebilirim” şeklinde konuştu. Hayatında ciddi değişimler yaşandığını ifade eden Kayalar, akademisyen olmak istediğini söyledi.

SağalamEn büyük hedefini de açıklayan Filozof Atakan, “Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.