Friends'in yıldızı jakuzide ölü bulunmuştu! Son sözleri ortaya çıktı!

Friends'in yıldızı jakuzide ölü bulunmuştu! Son sözleri ortaya çıktı!
Fenomen dizi Friends oyuncularından Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili ABD'de yürütülen soruşturma, geniş bir ketamin ticareti ağını ortaya çıkarmıştı. Yeni ortaya çıkan belgelerde ünlü oyuncunun ölmeden önceki son sözleri de yer aldı.

Friends dizisinde Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry'in ölüm haberi sevenlerini adeta yıkmıştı. Evinin jakuzisinde ölü bulunan "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Perry’nin ölümü ardından yaklaşık bir yıl süren soruşturma, ABD savcılarına göre, geniş bir yeraltı ketamin ticaret ağını, bazı örtbas etme girişimlerini ve bir başka ölümü ortaya çıkardı.

22222-2Aralarında doktorlar, Perry'nin asistanı ve yerel olarak “Ketamin Kraliçesi” olarak bilinen bir satıcı da olmak üzere beş kişi tutuklandı. Perry'nin evinde yatılı kalan asistanı Iwamasa, aktörü ölü bulan kişiydi. Müfettişler, Perry'ye ölümüne yol açan ketamini enjekte eden kişinin de o olduğunu iddia ediyor.

1111-2

JAKUZİNİN HAZIRLANMASINI İSTEMİŞ

Yeni yayınlanan belgelere göre; Perry, jakuzisinde yüzüstü bir şekilde bulunmadan kısa bir süre önce asistanına, "Bana yüksek bir dozda ketamin ver" dedi. Aynı gün sabah 8:30 ve öğlen 12:45 sularında da ketamin alan Perry, üçüncü ve yüksek dozda olan iğneyi istemeden önce de asistanından kendisi için jakuziyi hazırlamasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.