Gamze Özçelik hakkında çirkin paylaşım! Haluk Levent'ten tepki gecikmedi!

Gamze Özçelik hakkında çirkin paylaşım! Haluk Levent'ten tepki gecikmedi!
Arka Sokaklar, Serseri gibi birbirinden başarılı yapımlarda yer alan Gamze Özçelik, geçtiğimiz günlerde 2. kez nikah masasına oturdu. Bir sosyal medya kulanıcısı ise Özçelik'in geçmişte yaşadığı istismar ile dalga geçen bir paylaşım da bulundu. Haluk Levent ise bu olaya tepkisiz kalmadı.

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı karakterle gönüllerde taht kuran Gamze Özçelik, uzun süre önce ekranlara veda etti. Kendini sosyal yardım projelerine adayan Özçelik, geçtiğimiz günlerde Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Ünlü isim gerek sade güzelliği gerekse gelinliğiyle gündemde geniş yer buldu.

Özçelik'in evlilik haberi sosyal medyada gündem olduktan sonra bir süre sonra, bir sosyal medya kullanıcısı, Gamze Özçelik'in geçmişte yaşadığı olayı diline dolayarak  çirkin bir paylaşımda bulundu.

Halukk

ÇİRKİN PAYLAŞIM

Sosyal medya kullanıcısı 'Gamze Özçelik ne kadar değişmiş, maşallah nurlanmış. Nokia 6600 cep telefonum vardı açar izlerdik' paylaşımı ile X platformunda hayli tepki çekti.

Gamzeee

"HAYDİ SİLELİM"

Levent bu kişiye mesaj atarak "Merve! Yapmamalısın! Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Yakinen biliyorum yıllardır insanlık için emek veriyor. Haydi silelim twiti" dedi. Kullanıcı ise bir süre sonra paylaşımı kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.