Göksel, genç aşkıyla el ele düşman çatlattı!

Göksel, genç aşkıyla el ele düşman çatlattı!
Ünlü popçu Göksel, bir süre önce ayrıldığı genç sevgilisi Osman Şahin ile yeniden barıştı. Çift, dün akşam Nükhet Duru'nun doğum gününe el ele katılarak dost düşman çatlattı.

Türk müziğinin güçlü seslerinden biri olan Nükhet Duru, dün akşam oğlu Cem Masis'in organizasyonluğuyla yeni yaşını kutladı. Ünlü sanatçının doğum günğ partisine sanat camiasından birçok isim akın etti. Duru'nun doğum gününe katılan Göksel, genç aşkıyla el ele partide boy gösterdi. 

2 Göksel

Göksel, 2021 yılında kendisi gibi müzisyen Osman Şahin ile birlikte çalışmaya başlamış, ardından arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Osman Şahin ve Göksel, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalamıştı. Aşklarına bir şans daha vermeye karar veren ikili, dün akşam doğum günü partisine el ele katıldı. Oldukça keyifli gözüken çift muhabirlerin "İkinci bahar" sözlerine de gülümseyerek karşılık verdi.

1 Göksel

ÜNLÜLER  AKIN ETTİ

Nükhet Duru'nun doğum günü partisi aynı zamanda ünlüler geçidine sahne oldu. Kenan Doğulu, Nilgün Belgün, Ayça Varlıer, Göksel, Defne Samyeli, Saba Tümer, Güvenç Dağüstün, Meltem Cumbul'un aralarında olduğu birçok sanatçı Nükhet Duru için sevilen şarkıları söyledi. Sanatçı dostlarını karşısında gördüğü için duygulanan Duru, Duru, 'Allah'ın bana verdiği ömrü şükürle, mutlulukla, sindire sindire yaşamak istiyorum dostlarımla. Bu geceyi oğlum organize etti ve bu benim için çok mutluluk verici. Epeydir görmediğim dostlarıma kavuştum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.