Güldür Güldür'ün yıldızı Rüştü Onur Atilla yeni aşkını paylaştı!

Güldür Güldür'ün yıldızı Rüştü Onur Atilla yeni aşkını paylaştı!
Yıllardır ekran macerasına devam eden Güldür Güldür Show adlı programda İbrahim karekterine hayat veren Rüştü Onur Atilla, 19 gün önce Sinem Ayyıldız'dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu şarkıcı Nez ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift, sarmaş dolaş poz ile aşklarını herkese ilan etti.

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show ile milyonlar tarafından tanınan Rüştü Onur Atilla, son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda eşi Sinem Ayyıldız ile boşandığınan Atilla, boşanmanın üzerinden çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtı.

111111-2

'Güldür Güldür Show'da 'İbrahim' karakterine hayat veren Rüştü Onur Atilla özel hayatıyla gündemde. Sinem Ayyıldız ile olan evliliğini sessiz sedasız noktalamıştı. Ünlü oyuncu, ayrılık haberini "2014'te hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma usulü ile sonlanmıştır. Mesleğim sebebiyle kamuoyunu ve basını bilgilendirmem gerektiği için bu paylaşımı yapıyorum. Herkesin mutlu ve sağlıklı olması, çocuklarımızın da bu yeni düzenimizde sevgi ile büyümeleri tek dileğim" diyerek takipçileriyle paylaşmıştı.

N E Z Z Z

DOSTA DÜŞMANA İLAN ETTİ

Açıklamadan kısa süre sonra Rüştü Onur Atilla ve şarkıcı Nez'in sarmaş dolaş pozları sosyal medyayı salladı. Nez yeni aşkını paylaşarak "İyi ki" yazdı ve kalp emojisi ekledi. Rüştü Onur Atilla da Nez ile sarıldığı bir kareyi sosyal medyadan paylaşarak aşkını herkese ilan etti.

A T İ L L AE Ş Ş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.