Gülse Birsel'den arabesk rapçilere sitem: Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz

Gülse Birsel'den arabesk rapçilere sitem: Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz
Oyuncu ve senarist Gülse Birsel konuk olduğu bir programda arabesk rapçilere sitem etti. Birsel, şarkı sözlerinden alıntı yaparak, "Sağlık sorunlarınızdan sürekli bahsedemezsin. Aslan gibi çocuklarsınız. Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel Tv100'de yayımlanan ve Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Birsel, programda arabesk rap ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Birsel, şu ifadeleri kullandı:

"Ben de dinliyordum fakat bazı temalar insanın kulağında kalıyor. Çok yetenekli çocuklar. Hepsine saygım, sevgim süper fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Ne kadar kötü olabilir hayatınız? Sağlık sorunlarınızdan sürekli bahsedemezsin.  Aslan gibi çocuklarsınız. Sürekli ağrı, sızıdan bahsedemezsiniz. Bakın sizde problem."

'BURASI OSLO DEĞİL'

"Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı, ayaklarım tutmuyor...' Çok üşüyorlar. Ben çok üşürüm benden daha çok üşüyorlar. İstanbul çok soğuk diye şikayet ediyorlar, soğuk değil. Burası Oslo değil, sıcak memleket. Gidin bir doktora ne vitamin eksikse baktırın. Sürekli şehirlerden soğuk diye şikayet var, ee taşın aşkım. Birçok şikayet var. Sağlık sorunları çok var. Bir de sürekli ölüm planı..."

Gülse Birsel'in bu açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.