Gülşen'i eleştiren Demet Akalın aynı tarz kıyafetle sahneye çıktı!

Gülşen'i eleştiren Demet Akalın aynı tarz kıyafetle sahneye çıktı!
Son dönemde iddialı sahne kostümleriyle dikkat çeken Gülşen'i eleştiren Demet Akalın transparan kıyafet ile sahneye çıktı. Akalın, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcıdan tepkilere yanıt gecikmedi.

Transparan ve iddialı sahne kostümleriyle dikkat çeken Gülşen'i her fırsatta eleştiren Demet Akalın, dün bir beacte sahne aldı.Tıpkı Gülşen gibi transparan bir sahne kıyafeti tercih eden Demet Akalın, eleştiri oklarının hedefi oldu. Kıyafet tercih etmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sahne

Ünlü popçu kendisine gelen "Abla sen Gülşen'i çok kınamıştın. Zayıflayınca fit olunca hak mı verdin" yorumuna sessiz kalamadı. "Ne için anlamadım? Plaj konseri aşkım bu don değil" yanıtını verdi.

Demoo-2

"ANNE NEDEN ÇIPLAKSIN DEMEDİ Mİ?"

Akalın, başka bir takipçisinin "Çocuk, anne neden çıplaksın demedi mi?" yorumuna ise "Altımdaki don olmadığı için plaj konserinde bir şey demedi" diyerek cevap verdi.

Sahnee

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın geçtiğimiz aylarda kızı Hira'nın Gülşen'i işaret ederek  "Anne senin arkadaşın neden donla sahneye çıkmış?" sorusunu sorduğunu söylemiş ardından kızına "Onu dediğinde gerildim, ne diyeceğimi bilemedim. Moda olduğu için giyildiğini söylediğim" yanıtını verdiğini açıklamıştı. Akalın'ın bu açıklaması kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.