Gülşen'in dikkat çeken sahne kostümleri kocası Ozan Çolakoğlu'na soruldu! Verdiği yanıt sosyal medyayı salladı

Gülşen'in dikkat çeken sahne kostümleri kocası Ozan Çolakoğlu'na soruldu! Verdiği yanıt sosyal medyayı salladı
Türk Pop'un sevilen isimlerinden olan Gülşen geçtiğimiz akşam Harbiye'de sahne aldı. İddialı sahne kostümleri ile sık sık gündeme gelen ünlü popçunun eşi Ozan Çolakoğlu'na bu durum soruldu. Çolakoğlu, eleştirilere son noktayı koydu.

Türk pop müziğinin başarılı ismi Gülşen gerek sahne tarzları gerekse açıklamlarıyla sık sık gündeme geliyor. Magazin basınının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Gülşen Harbiye'de sahne aldı. Gülşen'i izlemeye gelenler arasında oğlu Azur Benan ve eşi Ozan Çolakoğlu da vardı.  Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri Çolakoğlu'na soruldu.

PopKARISINI SAVUNDU

Aranjör ve  besteci Ozan Çolakoğlu, eşinin sahne kıyafetleri hakkındaki eleştirilere son noktayı koyarak "Her zaman kendine yakışanı yapıyor ve giyiyor. Orası bir şov yeri" diyerek eleştirilere son noktayı koydu.

GülşenYORUM YAĞDI

Ozan Çolakoğlu'nun bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada paylaşılırken, bazı kullanıcılar 'Çok doğru söylemiş', 'Kıyafetleri eleştirmeyi bırakın artık' dedi. Bazı kullanıcılar ise 'Senin eşin giyinmiyor' gibi sert yorumlarda  bulundu.

Kostüm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.