Hollywood yıldızı Michael Madsen aile içi şiddetten gözaltına alındı

Hollywood yıldızı Michael Madsen aile içi şiddetten gözaltına alındı
Eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve kefaletle serbest kalan Amerikalı ünlü oyuncu Michael Madsen'ın avukatı açıklama yaptı. Avukat Perry Wander, "Madsen kesinlikle aile içi şiddetten suçlu değil." dedi.

Quentin Tarantino'nun Rezervuar Köpekleri, Nefret Dolu, Bir Zamanlar... Hollywood'da ve Kill Bill gibi ünlü filmlerinde rol alan 66 yaşındaki Michael Madsen, 18 Ağustos'ta eşi DeAnna Madsen'i ittiği suçlamasıyla gözaltına alındı. 

KEFALETLE SERBEST KALDI

20.000 dolar kefaletle serbest bırakılan Madsen'in avukatı Perry Wander, Hollywood Reporter'a demeç verdi. Wander, DeAnna'nın Madsen'in Malibu'daki evine zorla girdiğini ve söz konusu gerginliğin böyle başladığını savundu.

Çiftin  yolları 26 yaşındaki oğulları Hudson'ın 2022'de hayatına son vermesinin ardından ayrılmıştı.

Madsen'in avukatı, "Michael bu dönemde eşine karşı muazzam bir şefkat gösterdi. Kesinlikle aile içi şiddetten suçlu değil" dedi.

'MAHREMİYET İSTİYORUZ'

Eşini ihbar eden DeAnna Madsen ise "Michael kendi kişisel sorunlarıyla boğuşuyor. Ben ve çocuklarımız onu elimizden gelenin en iyisini yaparak destekledik. Şu anda mahremiyet istiyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.