Hacı Sabancı’ya ‘babalık davası’ iddiası: Avukatından açıklama geldi!

Hacı Sabancı’ya ‘babalık davası’ iddiası: Avukatından açıklama geldi!
Geçtiğimiz yıllarda Nazlı Kayı ile evlenen Hacı Sabancı hakkında "babalık davası" açıldığına yönelik iddialar gündeme geldi. Hacı Sabancı'nın avukatı, bu iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

DENSA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, 2021 yılında Nazlı Sabancı ile evlenmiş ve bu evlilikten Arzu Alara isminde bir kızı olmuştu.

Sözcü’nün haberine göre, F.D. isimli bir kadın, Sabancı ile ilişkisi olduğunu ve bu ilişkiden oğlu Uzay'ın dünyaya geldiğini öne sürdü. F.D., mahkemeden çocuğun daha fazla mağdur edilmemesi için ivedilikle yargılama yapılmasını, DNA testi ile soy bağının belirlenmesini ve Hacı Sabancı'nın babalığının tespit edilerek nüfus kaydına geçirilmesini talep etti.

Bu iddiaların ardından Hacı Sabancı, avukatı aracılığıyla kamuoyuna bir açıklama yaptı. Açıklamada, Hacı Sabancı'nın iddialara karşı durumu ve hukuki sürecin detaylarına yer verildi.

Sabancı'nın avukatı, müvekkilinin adının bu tür iddialarla anılmasından dolayı üzgün olduğunu belirterek, dava sürecinin titizlikle takip edileceğini vurguladı.

‘NE İLKTİR NE DE SON OLACAKTIR’

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sabancı, avukatının açıklamasını direkt olarak yayınladı. O paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

''Hacı Sabancı, Uzay isimli bir çocuğun babası olduğu iddiası ve iftirasıyla karşı karşıyadır."

"Şüphesiz bu tür iddialar ve iftiralar toplumumuz tarafından tanınmış ve ülkemiz değerleriyle bütünleşmiş aileler ve fertler için ne ilktir ne de son olacaktır."

"İftiraların amacının ne olduğunu biliyoruz ve buna karşı sessiz kalmayacağız. Müvekkilimin eşi ve kızıyla mutlu aile birliğine ve şahsına yönelik her türlü yasal yollara başvuracak ve sürecin en yakından takipçisi olacağız."

"Müvekkilim Hacı Sabancı'nın gerçeklerin ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına inancı tamdır."

Haci1Jpeg Gak8 M J E K Zku Scxsp Z69Q W

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.