Hadise sahnede neye uğradığını şaşırdı! Birden üzerine koştu! Panik dolu anlar...

Hadise sahnede neye uğradığını şaşırdı! Birden üzerine koştu! Panik dolu anlar...
Ünlü sanatçı Hadise dün akşam Bodrum'da sahne aldı. Fotoğraf çektirmek isteyen erkek bir hayranı aniden sahneye atladı. Araya giren koruma çocuğu uzaklaştırırken omzundan darbe alan şarkıcı, büyük şok yaşadı. Ardından kısa süre sonra konserine devam etti.

Yaz sezonunda konserden konsere koşan şarkıcı Hadise, sahne şovları kostümleri ve açıklamalarıyla son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri. Başarılı sanatçı Hadise, dün akşam Bodrum'da sahne aldı. Peş peşe sevilen şarkılarını söyleyerek dans eden Hadise, bir hayranının sahneye çıkmasıyla büyük bir şok yaşadı.

KORKU DOLU ANLAR

Sahnede Sıfır Tolerans şarkısını söyleyen Hadise ile fotoğraf çektirmek isteyen genç erkek aniden sahneye atladı. Çocuğun Hadise'ye yaklaştığını gören koruması hemen araya girerek hayranını uzaklaştırdı. Koruma ve çocuk arasındaki arbede de omzuna darbe alan Hadise ise neye uğradığını şaşırdı. Kısa süreli bir şok yaşayan Hadise, omzunu tutarak şarkısını söylemeye devam etti. Şarkıcının o anları bir hayranı tarafından kayda alındı.  Blog Yağmuru isimli hesap o korku dolu anları paylaştı.

H A S İ S E E

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.