Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkından tepki!

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkından tepki!
Hadise, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı konserde 10. Yıl Marşı okudu. Hadise'nin ışıltılı mayosuyla marş okuması sosyal medyada dikkat çekti. Ünlü  şarkıcının kostümüne bir yorumda eski aşkı Sinan Akçıl'dan geldi.

Açıklamaların yanı sıra hareketli aşk hayatı, sahne tarzları ve dansıyla sık sık gündeme gelen Hadise, önceki gün verdiği konserde mayoya benzeyen bir kıyafetle sahne aldı. 10. Yıl Marşı'nı okuyan Hadise'nin mayolu sahne kıyafetiyle marş söylemesi sosyal medyada tepki çekti.

Hadisse

"ÇIKTIK AÇIK ALINLA 10 YILDA HER SAVAŞTA"

Hadise'nin görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından sahne kıyafetine tepki çekti. Olaya tepki gösterenlerden biri de Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl oldu. Akçıl sevgilisinin görüntüsü üzerinden isim vermeden "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan" ifadelerini kullandı.

Mayo

NE OLMUŞTU?

Hadise ve Sinan Akçıl yıllar önce dolu dizgin bir aşk yaşamış, ancak Akçıl'ın ihaneti sonrası ilişkileri bitmişti. İkili, 2011 yılında aynı anda albüm çıkarmış ve aralarında bir poster gerilimi yaşanmıştı. Ayrılık sonrası nispet yapmak isteyen Hadise, Sinan Akçıl'ın evinin karşısına dev posterini astırmış ve o olay magazin gündemin unutlmazları arasına girmişti.

Sinan AkçılEskiaşkı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.