Hafta boyunca herkesi çıldırmıştı! MasterChef yarışmacısı elenince fenalaştı...

Hafta boyunca herkesi çıldırmıştı! MasterChef yarışmacısı elenince fenalaştı...
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında dün akşam eleme yaşandı. Yarışmanın sivrilen isimlerinden olan Deniz, MasterChef'e veda etti. O anlar sosyal medyaya damga vurdu. İşte detaylar...

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef bu hafta oldukça gerilimli anlara ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta diğer yarışmacılara olan tavrı ve Zeynep ile kavgasıyla seyircinin tepkisini çeken MasterChef Deniz, dün akşam eleme potasındaydı.

Kırmızı takımın kazandığı ilk oyun sonucu eleme adayları Kerem ve Kaan oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı ve Kırmızı takımdan belirlenen eleme adayları Deniz ve Emre oldu. Üçüncü dokunulmazlığı da kazanan taraf Mavi takım oldu. Haftanın son takım eleme adayları Ezgi ve Zeynep oldu. Üçüncü dokunulmazlığı da kazanan taraf Bireysel oynanan eleme adaylığı oyununa göre son eleme adayı Ümmühan oldu.

D E N İ ZELENİNCE YERE YIĞILDI

Kerem'le son ikiye kalıp günün en başarısız yemeğini yapan Deniz, haftanın elenen ismi oldu. MasterChef'te yarışmaya veda eden isim Deniz Yılmaz oldu. Karar açıklandıktan sonra fenalaşan Deniz şeflerin ve prodüksiyon ekibinin yardımıyla kendine getirildi. Sosyal medyada da Deniz'in gidişine sevinen bazı seyirciler adeta yorum yağdırdı. İşte bazı yorumlar:

Yorum2Y O R U M1Y O R U M3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.