Hande Ataizi'ye restoran şoku! Kapıdan geri döndü: Yerimiz yok demişler…

Hande Ataizi'ye restoran şoku! Kapıdan geri döndü: Yerimiz yok demişler…
Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Bodrum tatilinde yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Türkbükü'ndeki ünlü bir otelin plajına gitmek isteyen Ataizi, mekana alınmadı. Restoran görevlileri, yerlerinin dolu olduğunu belirterek oyuncuyu içeri almadı.

'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinde 'Savcı Süreyya Uyar' karakterini canlandıran oyuncu Hande Ataizi, isminden sık sık söz ettiriyor.

Yeni Projdfde

Bodrum'da tatil yapan ünlü oyuncu Hande Ataizi, Türkbükü'ndeki popüler bir otelin plajına gitmek istedi. Ancak, otel görevlileri, mekanın dolu olduğunu gerekçe göstererek oyuncuyu içeri almadı.

Yeni Projdssfe

‘YERİMİZ YOK’

Müge Dağıstanlı'nın aktardığına göre, Hande Ataizi akşam saatlerinde Türkbükü'nün popüler bir mekanına gitmiş fakat kapıda bekletildi. Restoran yetkililerinin, "Yerimiz yok" diyerek oyuncuyu geri çevirmesi üzerine Ataizi, duruma tepki göstermeden mekandan ayrıldı.

23701Dağıstanlı, bu durumun dikkat çekici olduğunu belirterek, "Hande Ataizi'nin gittiği mekanın bir tabağının 4 bin TL olduğunu ve oyuncunun genellikle pahalılıktan hoşlanmadığını” vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.