Hande Erçel tanımadığı Akın Akınözü'nü cenazede yalnız bırakmadı! Gözler eski partnerini aradı!

Hande Erçel tanımadığı Akın Akınözü'nü cenazede yalnız bırakmadı! Gözler eski partnerini aradı!
Oyuncu Akın Akınözü, kanser tedavisi gören oyuncu Özlem Akınözü, geçtiğimiz gün hayatını kaybederek, son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü isimler Akınözünü bu acı günde yalnız bırakmadı. Daha önce anne acısı yaşayan Hande Erçel, hiç tanımadığı Akınözü'nü törende yalnız bırakmazken, Akınözü ile aylarca Hercai dizisinde başrolü paylaşan Ebru Şahin'in cenazeye gelmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karekteri ile geniş kitleler taraıfdan tanınan Akın Akınözü'nün oyuncu annesi Özlem Akınözü  cumartesi günü kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özlem Akınözü dün İstanbul'da düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende ayakta durmakta güçlük çeken Akın Akınözü'nü ünlü dostları yalnız bırakmadı. Fakat gözler, Akınözü'nün Hercai'deki partneri Ebru Şahin'i aradı.

Kınn

HANDE ERÇEL ALNIZ BIRAKMADI

Annesinin ölümüyle kahrolan Akın Akınözü, cenaze töreni boyunca tabutun başından ayrılmadı. Gözyaşları içerisinde annesini son yolculuğuna uğurlayan Akınözü, ayakta durmakta güçlük çekti. Törene, Serkan Çayoğlu, Bige Önal, Tamer Karadağlı, Burcu Özbek, Hande Soral, Talat Bulut, Onur Büyüktopçu gibi isimler katıldı. Akınözü'nü hiç tanımayan Hande Erçel'in törene gelmesi ise dikkat çekti. Öte yandan Hande Erçel de geçtiğimiz yıllarda annesini kanser nedeniyle kaybetmişti.

HandeeEBRU ŞAHİN GELMEDİ

Akın Akınözü'nün Hercai dizisinde 69 bölüm partnerlik yaptığı Ebru Şahin'i aradı. Özlem Akınözü'nün vefatının ardından herhangi bir paylaşım yapmayan Şahin, törene de katılmadı. Akınözü ve Şahin'in Hercai dizisinin setinde anlaşamadığı ve son set günlerinde küs olduğu ileri sürülmüştü.

Ebru

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.