Hande Yener'den 'sahne kıyafeti' çıkışı: Atatürk'ten sonra senin ne haddine?

Hande Yener'den 'sahne kıyafeti' çıkışı: Atatürk'ten sonra senin ne haddine?
Ünlü şarkıcı Hande Yener, konser verdiği sırada, sahne kıyafetlerine gelen eleştiriler hakkında konuştu. "Yazın ne giyeceğim ben" ifadeleriyle tepki gösteren Yener, "Atatürk’ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine?" dedi.

Pop şarkıcı Hande Yener, sahne kıyafetleri nedeniyle sık sık sosyal medya üzerinden eleştiriliyor. Son olarak bir kullanıcı tarafından, "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" yorumu alan şarkıcı, bu sözler karşısında sessizliğini tekrardan bozdu.

G Um58V7 Ww A A9 W0L

Yapılan eleştiriye sosyal medya hesabından "İran’a git, orada yaşa!” şeklinde yanıt veren Yener, dün gerçekleştirdiği konserde bir kez daha tepkisini dile getirdi.

G Uif Nxv Xg A A E Gs7

"ATATÜRK'ÜN YAPTIĞI DEVRİMDEN SONRA..."

Atatürk vurgusunda bulunan Yener, "Yazın ne giyeceğim ben yani yazın ne giyeceğim? Ayrıca sen kimsin? Atatürk'ün yaptığı devrimden sonra senin ne haddine! Hadsiz! Neyse şimdi galeyana gelmeyelim" ifadelerini kullandı.

YANITI GÜNDEMDE YER ALMIŞTI

Yener, sosyal medyada "Kadınlardan değil çıplaklardan rahatsız olduğumuzu anlamak için temel akli melekeler yeterlidir" şeklinde paylaşım yapan bir kullanıcıya "Allah Allah. İran'a git, orada yaşa! Biz ne sapıklara katlanıyoruz orada burada her yerde! Gözü pis bakan birine ne giysen nafile! Önce kendini yönetmeyi öğreneceksin, bu hayatta başkalarının ne yaptığı sizi aşar! Pedofili var ülkede hala açık giyiniyor diyorsun! Sapkınlık ve suç bizde demiyorsun da kıyafet diyorsun! Kendini ve ar damarını unutmadan yaşarsan hiçbir sorun olmaz! Bak biz kadınlar sapkınların, katillerin ortada gezdiğini biliyoruz ve ceza da almıyorlar üstelik! Bekliyoruz hala adaleti" şeklinde yanıt vermişti.

Twitterjpeg Lxlq5 X Kr F0A Ktq5 K E Q U F X A

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.