Hasan Can Kaya 'Genç bir kadını evinde alıkoydu' iddialarına yanıt verdi!

Hasan Can Kaya 'Genç bir kadını evinde alıkoydu' iddialarına yanıt verdi!
Son dönemin popüler simi komedyen Hasan Can Kaya’nın partide tanıştığı genç bir kadını evinde alıkoyduğu iddia edildi.  Kaya, iddialara yanıt verdi.

Hasan Can Kaya'nın katıldığı üniversite mezuniyet partisinde 23 yaşında genç bir kızla tanıştığı ve İkilinin samimiyeti ilerlettikten sonra Kaya'nın Levent'teki evine gittiği iddia edilidi. Devamında ise ilerleyen saatlerde genç kız evden ayrılmak istedi, Kaya buna izin vermedi. Arkadaşlarına 'beni kurtarın' mesajıyla konum atan genç kız, polis baskınıyla evden kurtarıldı.

Emniyette ifadesi alınan genç kız Kaya'dan şikayetçi olmadı. Savcılık tutanak tutulması sonrasında emniyette bulunan Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılmasını talimatını verdi.

Kaydsf

BÖYLE BİR ŞEY YAŞANMADI! 

Çıkan haberlerin ardından Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından, 'Arkadaşlar itibar suikastı var. Her yere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı; Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb. iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim." mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.