Hindistan'da yıldızlar geçidi… Ambani ailesinin düğününe ünlü isimler akın etti!

Hindistan'da yıldızlar geçidi… Ambani ailesinin düğününe ünlü isimler akın etti!
Hindistan’ın en zengin iş insanı Mukesh Ambani’nin oğlu Anant Ambani, altı ay süren düğün öncesi kutlamaların ardından dünya evine girdi. Yılın düğünü olarak adlandırılan bu görkemli etkinlik bir çok ünlü isme ev sahipliği yaptı.

Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu, 29 yaşındaki Anant Ambani, ilaç devi Encore’un sahipleri Viren ve Shaila Merchant çiftinin kızı 29 yaşındaki Radhika Merchant ile uzun süren kutlamaların ardından Mumbai’de evlendi.

G S Z E Zd E Xo A A3Xb A

DÜĞÜN ÜNLÜLERLE DOLDU TAŞTI

Çift, Jio adlı komplekste geleneksel bir Hindu töreni ile evlenirken, düğüne Rihanna ve Justin Bieber gibi ünlü isimler de performanslarıyla renk kattı. Katılan diğer ünlü isimler arasında magazin yıldızı Kim Kardashian, İngiltere’nin eski Başbakanı Tony Blair ve FIFA Başkanı Giovanni Infantino yer aldı.

Whatsapp Image 2024 07 14 At 11.51.54

Önceki kutlamalarda ise Mark Zuckerberg, David ve Victoria Beckham, Bill Gates ve Ivanka Trump gibi tanınmış kişiler de bulunmuştu.

Yeni Pgbfghfghroje

Tony Blair ve eşi Cherie Blair de düğünde yer aldı. Aylardır süren kutlamalar ve düğün töreninin maliyetinin yaklaşık 150 milyon dolar (5 milyar TL) olduğu tahmin ediliyor. Rihanna’ya performansı için 7 milyon dolar, Justin Bieber’e ise 10 milyon dolar ödendiği iddia edildi. Ayrıca, Hollywood aktörü John Cena da davetliler arasındaydı.

Whatsapp Image 2024 07 14 At 11.48.26

DÜNYANIN EN ZENGİN 10. KİŞİSİ

Forbes’a göre 66 yaşındaki Mukesh Ambani, 115 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 10. insanı. Ambani Ailesi, petrolden telekomünikasyona, teknolojiden modaya kadar genişleyen iş kollarıyla Hindistan’ın her yerinde etkili. Mart ayında başlayan kutlamalar kapsamında Ambani Ailesi, haziran ayında da geniş katılımlı bir parti düzenledi.

G S Wr69 C X Y A Ax B4N

BOLLYWOOD VE HOLLYWOOD BİRLEŞTİ

Bollywood yıldızı Priyanka Chopra, ABD’li şarkıcı ve oyuncu eşi Nick Jonas ile düğüne katıldı. Backstreet Boys, Katy Perry ve Pitbull’un sahne aldığı bu kutlamalara 800 kişi katıldı.

Ambani, 2018'de kızı için Hindistan tarihinin en pahalı düğününü düzenlemişti. Bu düğün için 100 milyon dolar harcanmış ve Beyonce sahne almıştı.

Bu görkemli düğün, hem katılan ünlü isimler hem de harcanan devasa bütçeyle uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.