Hülya Avşar yaşadığı korku dolu anı paylaştı! 'Kadir İnanır hayatımı kurtardı'

Hülya Avşar yaşadığı korku dolu anı paylaştı! 'Kadir İnanır hayatımı kurtardı'
Eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun ihanetine dair yaptığı itirafla gündeme gelen Hülya Avşar, bu kez Kadir İnanır için yaptığı açıklamayla çok konuşuldu. Avşar, yıllar önce çekimleri sırasında yaşadığı olayı ve İnanır’ın nasıl hayatını kurtardığını anlattı.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu "Empati" programına katılarak eski eşi Kaya Çilingiroğlu hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

1997-2005 yılları arasında evli olduğu ve kendisini Feraye Tanyolaç ile aldattığı için boşandığı Çilingiroğlu hakkında, “Eşim gezmeyi ve çapkınlığı seviyordu. Bilerek kabul ettim, asla yargılamıyorum. Ama uzun süre birlikte olduğunu duyduğumda, işte o bana ihanet gibi geldi ve bunu affedemedim.” dedi.

1347216.webp

KADİR İNANIR’IN MÜDAHALESİ

İhanet itirafının ardından Hülya Avşar, ünlü aktör Kadir İnanır hakkında da şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Yıllar önce "Yabancı" filminin çekimleri sırasında yaşadığı korku dolu anları anlatan Avşar, İnanır’ın hayatını nasıl kurtardığını şu sözlerle dile getirdi:

"Filmde vurulma sahnem vardı, fünyeyi yerleştiriyorlardı. Ben de 'fazla büyük olmasın, bir tane kalbime yerleştirin, oradan vurulup öleyim' dedim. Herkes beni dinledi. Sonra Kadir geldi, fünyenin ucunun göründüğünü fark etti ve 'Bu olmaz, hemen çıkarın' dedi. Fünyeyi kalbimden çıkarttırmasaydı gitmiştim. Meğer o fünye tahrip fünyesiymiş. Set çalışanı sabaha kadar alkol almış, nereden bulduysa böyle tehlikeli bir fünye kullanmış.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.