İbrahim Tatlıses hasta yatağından sitem etti! "Keşke bu kadar param olmasaydı"

İbrahim Tatlıses hasta yatağından sitem etti!
Geçtiğimiz günlerde kalbinden operasyon geçiren İbrahim Tatlıses, son dönemde evlatlarıyla yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme geliyordu. Kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in yaptığı açıklamalar sosyal medyaya damga vururken, Tatlıses, ailesindeki krize paranın sebep olduğunu söyleyerek isyan etti.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Harbiye'deki konserinde kalp ameliyatı olacağını hayranlarıyla paylaşmış ve helallik istemişti. Operasyon geçiren İbrahim Tatlıses, sağlığına kavuşarak geçtiğimiz gün hastaneden taburcu oldu. Sanatçının eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'ın yanı sıra çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses de bu süreçte hastaneden bir an olsun ayrılmadı.

Ibooİbrahim Tatlıses'i ise bir tek kavgalı olduğu kızı Dilan Çıtak ziyaret etmedi. Hastalık sürecinde davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile da buzları eriten Tatlıses, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dilan

'KEŞKE BU KADAR PARAM OLMASAYDI'

Beyaz Magazin'e bir mesaj gönderen Tatlıses, aile içinde yaşanan huzursuzluğa paranın yol açtığını söyledi ve "Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.