İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında ipler koptu! Canlı yayında rest çektiler!

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında ipler koptu! Canlı yayında rest çektiler!
İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak'tan dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak, canlı yayında yaptığı açıklamlarla ses getirdi. Çıtak, daha önce İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördüğünü ima eden paylaşımlarda bulunmuştu. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Çıtak bu defa canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la kısa süreli bir birliktelik yaşamış ve bu ilişkiden kızı Dilan Çıtak dünyaya gelmişti. Tam 23 yıl sonra kızını kabul eden Tatlıses, son dönemde kızı Dilan ile yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme geliyor.

Dilan Çıtak geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördüğünü ima eden paylaşımlarda bulunmuş ve açıklamalarıyla herkesin kafasını karıştırmıştı. "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli" sözleri sonrası gündemde hayli yer bulmuştu.

Çıtak-1

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Dilan Çıtak Tatlıses, son olarak Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına bağlanıp, gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlattı: "Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Tatlıses soyadını aldıktan sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Çok büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Şu an için maddi bir talebim yok. Ama bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım." dedi.

"BEN KİMSENİN SOYADINI ALMADIM, BANA ALDIRDILAR!"

"Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar. Kendisi ‘Dilan Çıtak benim kızımdır’ diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları yanına çağırıp ‘Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın bir takım kuralları var’ dedi. Davayı da ben açmadım. Kendileri babalık davası açtılar. Bana başka çocukları yüzünden de mobbing uyguladı. Evlat ayrımından bahsediyorum. Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu çok iyi biliyor."

İBRAHİM TATLISES KIZINA RESTİ ÇEKTİ

İbrahim Tatlıses ise kızının bu açıklamalarından sonra programa mesaj yollayarak, "Benim soyadımı kullanmasın! Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey'dir" açıklamasında

Beyaz

"DERYA TUNA PEŞİMİ BIRAKMIYOR"

Dilan Çıtak ise babasının bu açıklamasının üzerine, "Tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır!" diyerek olaya Derya Tuna'yı da dahil etmiş oldu.

Derya Tuna

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.