İbrahim Tatlıses'e torunundan zehir zemberek sözler!

İbrahim Tatlıses'e torunundan zehir zemberek sözler!
Türkücü İbrahim Tatlıses, yine mal mülk meselesiyle gündeme geldi. Tatlıses'in kızı Gülşen'in oğlu, dedesine adeta ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses'in ailesinde sular durulmuyor. Çocuklarıyla yaşadığı mal mülk kavgalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü türkücü, bu kez de ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülşen'in oğlu, Burak Baran'ın açıklamasıyla gündem oldu. Baran, dedesinin bazı evlatlarına ev vermediğini ifade eden bir açıklamada bulundu.

62Fe46B92Af1070D3C2Bee1E

Tatlıses ailesi gün geçmiyor ki mal mülk meseleleriyle gündeme gelmesin. Tatlıses'in bazı çocukları ve torunlarıyla sorunları olduğu  magazin camiası tarafından biliniyor. Son olarak oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayan Tatlıses'e  torunundan zehir zembelek sözler geldi. İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen'in oğlu Burak Baran sosyal medyadan isyan etti.

TORUNDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Baran, dedesi İbrahim Tatlıses'in yedi çocuğunun içinden birisi erkek ikizi kız toplamda üç evladına zamanında yaptırdığı Muğla'daki siteden ev verdiğini, kendilerine ise vermediğini ileri sürdü.

640Xauto (1)

Ünlü türkücünün torunu Muğla Bodrum Bitez'de 48 dairelik site içerindeki evlerin dağıtıldığını söyledi. Baran "Söz konusu mal mülk değil yerin dibine batsın dünya malı kefenimizde cep yok" dedi.

"KEFENİMİZDE CEP YOK SONUÇTA"

Baran, paylaşımda şu ifadelerini kullandı. "Sn. DEDEM her zamanki gibi bizleri yine şaşırtmadı. Evlatlar, torunlar arasında her zaman yaptığı ayrımı yaptı. 7edi tane çocuğun içinden birisi erkek ikisi kız toplamda üç evladına zamanında yaptırdığı Muğla Bodrum bitezde 48 dairelik site içerisinde ev verdi ama geriye kalan dört evladına vermedi. Merak ettiğim şu; senin yedi çocuğun içinde diger dört taneden ayıran nedir? Ve bunlardan birisi benim annem... Yıllardır ne yaşadığım ben evladı olarak biliyorum. Söz konusu mal mülk degil yerin dibine bastın dünya malı. Kefenimizde cep yok sonuçta. Mesele bu evler değil yıllardır adil olmayan bir babalık söz konusudur. Bu işin ahireti var ve bir gerçek varki bu dünya geçici ama ahiret yurdu sonsuz... Ne yaparsa insan sonsuz düşünmeli. "

Ekran Resmi 2024 05 12 17.55.19

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.