İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan ilginç istek! "Bana köpek diye seslenin!"

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan ilginç istek!
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sokak hayvanlarıyla ilgili olan yasaya tepki göstermek için sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Çıtak'ın "Ben bu saatten sonra kendimi insan olarak kabul etmiyorum. Bana herkes köpek diye seslenebilir. Onur duyarım" sözleri dikkat çekti.

Geçtiğimiz haftalarda psikolojik şiddet gördüğünü iler sürerek babası İbrahim Tatlıses'e okları çeviren Dilan Çıtak,  sokak hayvanlarıyla ilgili yasaya tepkisiz kalmadı. Tatlıses'in yasayı savunacağım derken söyledikleri ise sosyal medya kullanıcılarını hayli kızdırdı.

ÇıtakDilan Çıtak Tatlıses, Instagram hesabından paylaştığı videoda "Ben bu saatten sonra kendimi insan olarak kabul etmiyorum. Ben insan değilim. İnsanlık kötü bir şey. Hayvan olmayı kabul ediyorum. Hayvan olmakla gurur duymak istiyorum. İnsanlığımla gurur duyamıyorum. Bana bugünden itibaren herkes köpek olarak seslenebilir. Bu çok gurur verici bir şey. Onur duyarım, gurur duyarım. Bu kadar şerefli, haysiyetli bir varlık olmaktan gurur duyarım. Ama insan olmaktan gurur duymuyorum" ifadelerini kullandı.

YorummmSözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olan Dilan Çıtak Tatlıses'e desteklerin yanı sıra eleştiri de geldi. Tatlıses'in gündeme gelmek için böyle bir paylaşım yaptığı ileri sürülürken, "Hayvanları koruyalım sevelim ama önce insan" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.