Icardi ve Wanda Nara yeniden bir arada mı? Arjantin'de beraber görüntülendiler!

Icardi ve Wanda Nara yeniden bir arada mı? Arjantin'de beraber görüntülendiler!
Ayrılıklarıyla Galatasaray taraftarlarını şaşkına çeviren Mauro Icardi ve Wanda Nara, yeniden birlikte görüntülendi. Nara’nın Arjantin’de yaşama planları gündemdeyken, Icardi’nin eşinin yanında yer alması "Barıştılar mı?" sorusunu gündeme getirdi.

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, bir süredir yaşadıkları ayrılığı sosyal medyada duyurmuştu. Nara, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Arjantin’e yerleşeceğini belirtmişti.

G Xb1Kwd W Y A A1W S U

Nara, “Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur” sözleriyle dikkat çekmişti. Bu açıklama, taraftarlar arasında “Icardi Arjantin’e mi dönecek?” endişesini doğurmuştu.

G Uc Yo U Wc A Ahe U U

RESTORAN ÇIKIŞI ŞÜPHELER ARTTI

Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, çift bir restoranda yemek yerken görüldü. Restoran çıkışında sorulan "Yeniden barıştınız mı?" sorularını yanıtsız bırakan çiftin, soruları sessizce geçiştirdiği ve Icardi’nin yalnızca gülümsediği, Nara’nın ise işaret parmağını sallayarak yanıt verdiği belirtildi.

Sdxv Qf9E

ARABADA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Çiftin aynı araçta birlikte görüntülenmesi ise olayın dikkat çeken bir başka detayı oldu. Wanda Nara’nın ön koltukta otururken, Mauro Icardi’nin arka koltukta yer alması gözlerden kaçmadı.

Yeni Projeşdf-1

Gazetecilerin sorularına yanıt vermeyen çiftin bu buluşması, sosyal medyada hem olumlu hem olumsuz yorumlar aldı. Bazıları bu durumu "barış sinyali" olarak değerlendirirken, bazılarıysa ilişkide belirsizlik olduğunu düşündüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.