İki yılda 60 kilo verdi! Değişimi görenleri hayrete düşürdü! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun pozları sosyal medyayı salladı

İki yılda 60 kilo verdi! Değişimi görenleri hayrete düşürdü! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun pozları sosyal medyayı salladı
Doktorlar dizinin Fikret'i Yeşim Ceren Bozoğlu, son hali ile şaşırttı. 60 kilo veren ünlü oyuncu, fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Doktorlar dizisi ile büyük kitleler tarafından tanınan, O Hayat Benim,  Geniş Aile, Kuruluş Osman, Elde Var Hayat, Annemizi Saklarken, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Yüzleşme, Kalbimdeki Deniz gibi birbirinden iddialı yapımlarda yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu, iğne ipliğe döndü.

Son yıllarda yer aldığı yapımlardaki başarılı performansıyla adından söz ettiren Bozoğlu, verdiği kilolarla da dikkat çekti. Bozoğlu, O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Nuran karekteri için epey kilo almıştı.  Yeşim Ceren Bozoğlu'nun canlandırdığı bu karekter yayınlandığı dönemde türk televizyonlarına damga vurmuş ve adeta bir fenomen haline gelmişti.

NURAN KAREKTERİ İÇİN 60 KİLO ALDI

Bozoğlu, dizinin finalının ardından iki yılda tam 60 kilo vererek herkesi şaşırtmış ve ünlü ismin zayıflama yöntemi merak konusu olmuştu. Sonrasında ise  ünlü simin uyguladığı diyetler ve  mide küçültme operasyonu sonucunda fazla kilolarından kurtulduğu ortaya çıkmıştı.

"18 YAŞINDAKİ ALEYNA TİLKİ'YE BENZETİLMİŞİM"

Değişimiyle konuşulan Bozoğlu, daha önce  "48 yaşındayım ama geçenlerde sarışın halimle 18 yaşındaki Aleyna Tilki'ye benzetilmişim'' açıklamasıyla gündeme gelmişti.

"AŞIRI ZAYIFLAMIŞ"

Sosyal medya hesabında 200 bini aşkın takipçisi bulunan ünlü oyuncunun son paylaşımları epey ses getirdi. Bozoğlu'nun son görüntüsüne sosyal medyada yorum yağdı. 60 kilo veren Bozoğlu'nun son görüntüsüne, "Aşırı zayıflamış", "Çok güzel olmuş", "Her haliyel güzel"  gibi yorumlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.