İkinci kez anneliğe hazırlanan Müge Boz isyan etti

İkinci kez anneliğe hazırlanan Müge Boz isyan etti
Oyuncu Müge Boz, ikinci çocuğunu beklerken hamilelik sürecinde aldığı olumsuz yorumlara sosyal medyadan tepki gösterdi.

Basketbolcu Caner Erdeniz ile Barselona'da evlenen Müge Boz, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyurarak takipçilerini sevindirmişti. Hamilelik pozlarını sık sık paylaşan Boz, bu süreçte aldığı olumsuz yorumlara sosyal medyada isyan etti.

Oyuncu, "Doğum zamanı yaklaştıkça etraftan sıkça duyduğum bir laf var; Allah kurtarsın. Hamilelik neden bazılarının gözünde kurtulunması gereken bir şey?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yeni Projzxghjkle
Müge Boz, hamilelik sürecinde sıkça karşılaştığı bu tür yorumların kendisini ve diğer anneleri nasıl etkilediğini açıkladı. "Doğum yapacak bir anneye, hapishanedekilere de söylenen cümlenin aynısının söylenmesinin onu daha da panikleteceğini kimse düşünmüyor mu?" diyen Boz, hamilelik ve annelikle ilgili olumsuz söylemlerin toplumsal dilimize nasıl yerleştiğine dikkat çekti. Boz, bu tür söylemlerin anneler üzerinde yarattığı baskıyı ve stresi vurguladı.

Yeni Projsdghjklşe

Müge Boz, hamileliğin doğal ve sevinçli bir süreç olduğunu belirterek, bu tür olumsuz yorumların anneler üzerindeki etkisinin farkına varılması gerektiğini ifade etti. "Bu düşüncelerle son haftama giriş yapıyorum" diyen oyuncu, sosyal medya üzerinden bu konuyu gündeme getirerek takipçilerinden destek aldı. Boz'un paylaşımı, annelik sürecindeki kadınların yaşadığı baskı ve stresi bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.