İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik doğum günü kutlaması: Dün, bugün, yarın, daima...

İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik doğum günü kutlaması: Dün, bugün, yarın, daima...
Ünlü oyuncu İlker Kaleli, sevgilisi Sıla'nın doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir mesajla kutladı. Kaleli "Dün, bugün, yarın, daima... Beraber dördüncü defa, İyi ki doğdun benim canım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla, senelerdir gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Ünlü çift, zaman zaman birbirlerine olan aşklarını sosyal medyadan ilan ediyor. Son olarak ünlü oyuncu, sevgilisiyle birlikte çektikleri siyah-beyaz bir fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıp, sevgilisini doğum gününü kutladı.

40 yaşındaki ünlü oyuncu, sevenleriyle paylaştığı o fotoğraflara; "Dün, bugün, yarın, daima... Beraber dördüncü defa, İyi ki doğdun benim canım. Yüzün hep gülsün." notunu düştü.

Ilker Kaleli Sıla 3

Ilker Kaleli Sıla1

İlker Kaleli ile Sıla, ilişkilerini genellikle özel hayatlarında yaşarken, zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak takipçileriyle de paylaşımda bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı, sevgilisinin elini öptüğü bir fotoğrafı da takipçileriyle paylaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.